Zeg dag tegen corona! Ootmarsum maakte deze mooie steunbetuigingen

Elke doordeweekse dag vliegt RTV Oost met een drone over een dorp in Overijssel om hartverwarmende steunbetuigingen in deze coronacrisis te filmen. Vandaag was Ootmarsum aan de beurt. Er kwamen weer veel mooie berichten binnen voor opa's en oma's, zorgverleners, juffen en meesters en voor "iedereen die een knuffel verdient." 

Ondanks de ellende en het verdriet dat het coronavirus met zich meebrengt, staken bewoners uit Ootmarsum de handen uit de mouwen om hartverwarmende creaties te maken. Bekijk hieronder de lieve boodschappen die we tegenkwamen met de drone in Ootmarsum. 

Tekst gaat door onder de video:

Omdat we ontzettend veel reacties hebben gekregen, was het onmogelijk om alle initiatieven te filmen. Foto's van alle creaties mogen gemaild worden naar drone@rtvoost.nl. Deze foto's kregen we vandaag binnen vanuit Ootmarsum:

Olst 
Maandag (tweede paasdag) gaan we met de drone in Olst de lucht in. Heb je een leuk idee? Meld je dan aan! Je kan bijvoorbeeld een hart maaien in een weiland of met strobalen een tekst maken. Misschien heb je zelf wel een veel beter idee, laat het ons weten! 

Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: