PEC Zwolle zet verkoop seizoenkaarten tijdelijk stop

PEC Zwolle heeft de verkoop van seizoenkaarten stopgezet. De club uit de provinciehoofdstad heeft hiertoe besloten vanwege het doorslaand succes en de ruim 7.500 seizoenkaarten die inmiddels zijn verkocht. PEC Zwolle wil voor de kopers de kans dat ze ook daadwerkelijk de wedstrijden kunnen bezoeken zo groot mogelijk maken en verkoopt daarom voorlopig geen seizoenkaarten meer.

De profclubs kunnen de komende periode slechts een deel van hun stadioncapaciteit gebruiken, vanwege de beperkende coronamaatregelen. De toeschouwers moeten onderling 1,5 meter afstand houden op de tribunes. Alleen mensen uit hetzelfde gezin en jongeren tot 18 jaar mogen naast elkaar zitten.

Het stadion van PEC Zwolle heeft een capaciteit van 14.000 plaatsen. Het uitvak kan ook gebruikt worden om seizoenkaarthouders onder te brengen, omdat supporters van de uitspelende clubs voorlopig niet welkom zijn in de stadions. PEC Zwolle verkoopt geen losse kaarten voor thuiswedstrijden zolang de beperkende maatregelen van kracht zijn. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
PEC Zwolle Zwolle Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: