Monsterzege HHC dankzij vierklapper Hemmink, Staphorst verliest opnieuw

HHC Hardenberg heeft de eerste zege van de voorbereiding binnen. In eigen huis werd Hoofdklasser HZVV uit Hoogeveen met een forse nederlaag naar huis gestuurd: 7-1. Staphorst wacht nog altijd op een overwinning. Op Sportpark Het Noorderslag werd er met 4-1 verloren van competitiegenoot Harkemase Boys. 

HHC Hardenberg nam het afgelopen zaterdag nog op tegen Harkemase Boys, dat verrassend met 1-0 te sterk was voor de Tweede Divisionist. Met HZVV had de ploeg van trainer Bert van Hunenstijn echter geen enkele moeite.

Vier treffers Hemmink

Op De Boshoek werd het 7-1. Matthijs Hardijk, Rutger Etten, Rob van der Leij en de grote uitblinker Rick Hemmink (4x) zorgden voor de doelpunten. Vlak na rust produceerde HZVV vanaf de stip nog wel de eretreffer. 

Staphorst weer onderuit 

Staphorst verging het minder. Harkemase Boys was een maatje groot voor de manschappen van oefenmeester Paul Weerman en zegevierde met 4-1. Staphorst kwam nog wel op voorsprong door een treffer van Ruben Kin, maar daarna trapten de Friezen het gaspedaal hard in en liepen uit naar een ruime zege. 

Afgelopen zaterdag verloor Staphorst ook al van een competitiegenoot. In het Overijsselse onderonsje met Excelsior'31 kwamen de Rijssenaren als winnaar uit de strijd: 1-3. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Sport Overige Sporten
Deel dit artikel: