Speler van oefenpartner Go Ahead Eagles test positief op corona

Een extra waarschuwing voor de voetballers van Go Ahead Eagles. Bij Jong FC Utrecht, de oefenpartner van morgen, is een speler positief getest op corona. 

Of het gevolgen heeft voor het treffen tussen Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht is nog niet bekend, laat de Deventer club desgevraagd weten. In de Domstad staan morgen twee wedstrijden van tweemaal een halfuur op de rol.

Volgens protocol

De voetballer werd afgelopen dinsdag, volgens protocol 24 uur voordat de Utrechtse beloftenploeg een oefenmatch speelde tegen KVC Westerlo, nog negatief getest. 

Gisteren zijn alle spelers en stafleden opnieuw getest voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles van morgen, waar de positieve uitslag aan het licht kwam.

Thuisquarantaine

Sinds de test van gisteren zijn de spelers van Jong FC Utrecht niet meer op de club geweest. Direct na het ontvangen van de positieve testuitslag zijn de spelers en stafleden van de beloftenploeg naar huis gegaan om in thuisquarantaine te gaan.

Op korte termijn vindt een hertest plaats bij de overige selectie- en stafleden, waarna de vervolgstappen kunnen worden bekeken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Go Ahead Eagles Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: