Politie biedt slachtofferhulp aan omstanders na springincident in centrum Hengelo

Een man is vanavond van een dak gesprongen in het centrum van Hengelo. Hij klom op het dak van club Merlijn en gooide spullen naar mensen op de grond. De politie probeerde urenlang met hem te praten, maar kon niet voorkomen dat hij sprong. Het is niet bekend hoe het nu met de man gaat.

Nadat de man onder meer een steen van het dak had gegooid, werd de Langestraat en omliggende straten door de politie afgesloten. Ondertussen bleef een grote groep mensen het incident vanaf een afstand in de gaten houden, onder wie een verslaggever en een cameraman van RTV Oost.

Iets na zeven uur sprong de man. Omdat niet duidelijk was waarom de man sprong, is het artikel op onze site offline gehaald. Dit omdat er mogelijk sprake was van suïcide.

Facebook politie Hengelo

Inmiddels heeft de politie Hengelo op Facebook een bericht geplaatst over het incident. "Doordat het midden in het centrum is gebeurd, waren er helaas veel omstanders", zo staat in het bericht. De politie adviseert hen contact op te nemen met Slachtofferhulp Nederland.

Heb jij zelf hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Hengelo Regio Hengelo 112 Nieuws
Deel dit artikel: