Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Zwolse Halve Marathon
Foto: RTV Oost fullscreen

Ruim aandacht voor Zwolse Halve Marathon en CSI Twente bij RTV Oost

Geplaatst 07 jun 2018 - 19:21

De komende dagen staan er weer twee grote sportevenementen op het programma in Overijssel. Zaterdag is de Scania Zwolse Halve Marathon en vanaf dinsdag CSI Twente in Geesteren. RTV Oost heeft uitgebreid aandacht voor beide evenementen.

Zaterdag is er vanaf ongeveer 19.45 uur een live-uitzending vanuit Zwolle met een uitgebreid verslag van de wedstrijdlopers en recreatieve lopers. Behalve de wedstrijd is er ook aandacht voor de unieke sfeer in de Zwolse binnenstad met overvolle terrassen en tientallen optredende artiesten. Ook zie je sfeerimpressies die eerder op de dag langs het parcours zijn gemaakt.

CSI Twente

Het CSI staat van dinsdag 12 tot en met zondag 17 juni op het programma. Het is de 44e editie van het paardensportevenement, dat wereldtoppers naar de provincie trekt. Zondag de 17e is de Grote Prijs live op TV Oost. De uitzending begint om 15.00 uur met beelden van de eerste ronde van de Grote Prijs van Twente. Vanaf 17.00 uur is de finale van de Grote Prijs te zien, met de barrage en de huldiging. Ook Radio Oost doet live verslag van het prestigieuze paardensportevenement in Geesteren.