Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Hemmink staat nu op twaalf
Foto: Pro Shots fullscreen
Feest bij Quick
Foto: Robert Molnar fullscreen

Topscorers: Twee treffers Hemmink en Van Benthem, Penterman op veertien

Geplaatst 14 mei 2018 - 15:40

In de eredivisie en Jupiler League is de competitie voorbij, maar daaronder wordt nog volop gevoetbald. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers.

2e divisie

Rick Hemmink en Rens van Benthem maakten er zaterdag twee voor HHC. Hemmink staat daardoor nu op twaalf, Van Benthem maakte er elf. Rob van der Leij blijft de leider met zeventien treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

Frank Eulderink en Ryan Snelders maakten gisteren hun zevende voor Quick'20. Bij Jong FC Twente deed Dylan George dat ook. HSC'21 kwam opnieuw niet tot scoren. Tom ter Hogt en Bas Postma van die ploeg blijven de leiders met negen doelpunten. Bekijk hier het volledige overzicht.

Feest bij Quick'20 (foto: Robert Molnar)

Hoofdklasse

Hielke Penterman zette zijn seizoenstotaal voor Excelsior'31 zaterdag op veertien. Bij Berkum maakte Johnsen Bacuna zijn zevende en Marc van der Meulen zijn zesde. Sijmon Eenkhoorn scoorde voor de zevende keer dit seizoen namens Genemuiden, dat met Omar Kavak ook de topscorer in huis heeft. Hij maakte er 25. Staphorst scoorde voor het tweede duel op rij niet. Bekijk hier het volledige overzicht.

Eredivisie Vrouwen

Bij de vrouwen maakte Joëlle Smits alweer haar vijfde en zesde doelpunt voor FC Twente in de play-offs. PEC Zwolle scoorde voor het tweede duel op rij niet. Babiche Roof gaat daar aan de leiding met vijf. Bekijk hier het volledige overzicht.

Gerelateerde artikelen:

Een overzicht van alle doelpuntenmakers