Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Programma nacompetitie
Foto: RTV Oost fullscreen

Programma: de laatste finales in de nacompetitie

Geplaatst 12 jun 2018 - 14:04

De nacompetitie loopt op zijn einde. Komend weekend zijn de laatste finales. Daarna volgen er alleen nog herkansingen. Hieronder een overzicht van de duels van de Overijsselse clubs.

DETO speelt zaterdag de finale om een plek in de hoofdklasse tegen XerxesDZB. Ook bij een nederlaag maakt de ploeg uit Vriezenveen nog kans op promotie. In totaal zijn er drie finales en de drie verliezers strijden onderling ook nog om een (extra) plek.

Go Ahead Kampen en Den Ham strijden zaterdag om een plek in de 1e klasse. Go Ahead speelt om lijfsbehoud, Den Ham voor promotie.

In Noord probeert Olde Veste de plek in de 1e klasse te behouden. Op eigen veld speelt tegen Pelikaan S.

Een stapje lager hoopt ASC'62 het lijf te redden in de 2e klasse. Het speelt zaterdag in eigen huis tegen Hattem.

Zondag

Derdeklassers FC Suryoye en NEO strijden zondag onderling om een plek in de 2e klasse. Het duel wordt in Enschede gespeeld.

In Noord gaat FC Oldemarkt voor promotie naar de 2e klasse. Het speelt zondag bij FC Lewenborg.

Drie Overijsselse clubs spelen om twee plekken in de 3e klasse Oost. Vierdeklasser LSV strijdt met Juventa'12 uit de 3e klasse en Turkse Kracht, ook uit de 3e klasse, gaat op bezoek bij Albatross.

Een stap lager maken zes Overijsselse clubs nog kans op een plek in de 4e klasse. IJsselstreek en Delden strijden om promotie vanuit de 5e klasse. Sportlust Vroomshoop, Diepenheim, FC Berghuizen en Enter hopen op lijfsbehoud.