Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Hamid Zarbaf
Foto: Pro Shots fullscreen

Hamid Zarbaf maakt na proefperiode overstap van HHC naar Go Ahead Eagles

Geplaatst 16 jan 2018 - 20:59

Hamid Zarbaf maakt de overstap van HHC Hardenberg naar Go Ahead Eagles. Hij heeft een contract voor anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar, getekend in Deventer.

Zarbaf is daarmee de vijfde winteraanwinst van de club uit de Jupiler League. Zarbaf mocht zich onlangs op trainingen en in een oefenduel bewijzen aan trainer Jan van Staa en zijn staf en wist te overtuigen.

Terug bij Go Ahead

De verdediger maakte in 2015 de overstap van Rohda Raalte naar HHC, waar hij dus bezig was aan zijn derde seizoen. In die periode kwam hij tot 73 duels en kwam daarin niet tot scoren. Eerder speelde hij voor csv Apeldoorn, Koninklijke UD en SV Helios. Hij speelde ook al in de jeugd van Go Ahead.

Kans om profvoetbal te spelen

"Als Deventer jongen is dit een prachtige stap", aldus Zarbaf op de clubwebsite. "Ik ben een op en top sportman dus ik ga vol voor deze mooie kans om profvoetbal te spelen. Al is de 2e divisie natuurlijk ook een sterke competitie. Bij HHC heb ik me goed kunnen ontwikkelen en daar ben ik de club en de mensen in Hardenberg erg dankbaar voor."

Vijfde aanwinst

Go Ahead versterkte zich eerder deze periode met Levi Opdam, Mauro Savastano, Robin Buwalda en Aaron Nemane. Zij deden vrijdag tijdens het duel tegen NEC al mee.