Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
Philippe Sandler
Foto: Pro Shots fullscreen

Philippe Sandler realistisch over nederlaag en toptransfer naar 'beste club ter wereld'

Geplaatst 31 jan 2018 - 21:45
Gewijzigd 01 feb 2018 - 00:18

Het was een bijzondere dag voor Philippe Sandler. De 20-jarige verdediger van PEC Zwolle zag zijn droomdeal na Manchester City worden afgerond, maar verloor vanavond kansloos in de beker bij AZ.

In Alkmaar had zijn ploeg niets te vertellen in de kwartfinale van de KNVB Beker. "Ik denk dat wij niet echt probeerde te voetballen", begint hij. "Dat hebben zij beter gedaan." Volgens Sandler had de afwezigheid van drie basisspelers wel invloed op het spel van de Zwollenaren. "Het was wel even wennen, maar na de rode kaart (Diederik Boer red.) hebben we niets meer gecreëerd."


Manchester City

Toch ontving Philippe Sandler ook veel felicitaties in de catacomben. De verdediger maakte namelijk een toptransfer naar Manchester City en maakt het seizoen af bij PEC Zwolle. "Ik ben heel rustig gebleven", vertelt hij. "Ik hoorde het pas een week geleden. En dan moet je natuurlijk altijd afwachten hoe serieus het is. En het was heel serieus, heel erg mooi. Het is misschien wel de beste club ter wereld op dit moment. Maar ik ben ook blij dat ik het seizoen hier mag afmaken. Daarna kijken we hoe het verder zal gaan."