Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Ronde van Overijssel
Live verslag van de 66ste Ronde van Overijssel.

Om 12.00 uur starten 200 renners bij het Parkgebouw in Rijssen voor een parcours van ruim 200 kilometer door de mooiste plekjes van Overijssel. Het peloton kan rekenen op een gastvrij Overijssels publiek dat elk jaar weer massaal naar de koers komt kijken. De finish is voor het eerst op het Hogepad in het oude centrum van Rijssen

 

De organisatie heeft zich het afgelopen jaar aangesloten bij de UCI Holland Cup waarin renners in verschillende klassementen strijden om de prijzen. Michiel Vincent, voorzitter van de Ronde van Overijssel, is mede daardoor een zeer tevreden man: “Door ons te verbinden aan de UCI Holland Cup is het weer mogelijk om onze wedstrijd op TV te laten zien. Dat de wedstrijd live te zien is bij TV Oost is heel mooi voor Overijssel, de Ronde van Overijssel en het wielrennen in onze provincie.”

 

De Ronde van Overijssel zie je ook live op de RTV Oost Facebookpagina. Op Radio Oost zijn we er de hele middag bij én op zondag 13 mei is er een uitgebreide samenvatting in het TV Oost-programma Sport op Zondag, elk uur vanaf 20.20 uur.