Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Laus Steenbeeke is enthousiast over zijn rol in STORK!
Foto: Peter Smulders fullscreen
Han Olidgs speelt de hoofdrol van C.T. Stork
Foto: Patricia Steur fullscreen

Hoofdrolspelers Twentse theaterspectakel STORK! bekend

Geplaatst 29 mrt 2018 - 16:15
Gewijzigd 30 mrt 2018 - 12:41

Acteurs en musical Award winnaars Han Oldigs en Laus Steenbeeke spelen de hoofdrollen in het theaterspektakel STORK!. De makers van Het Verzet Kraakt verwachten ook met dit toneelstuk flink te scoren.

"De lokale, regionale en internationale geschiedenis van Twente wordt verteld," laat producent Gerard Cornelisse weten."Een verhaal van 150 jaar familie, bedrijf, dromen, opkomst en ondergang. We laten het heden en de toekomst van Stork zien. Want het is nog altijd een wereldwijd bedrijf met 20.000 werknemers."

Hoofdrolspelers

Han Oldigs, bekend van de TV-serie Unit 13, vertolkt de hoofdrol van C.T. Stork. Laus Steenbeeke, geboren in Borne, is erg blij met zijn rol. "Iedereen is zo enthousiast over dit stuk, ik heb er echt zin in." Daarnaast zijn er 40 acteurs uit de regio die meerdere rollen vervullen en een orkest van 50 personen. 

locatie

Het stuk vindt plaats op het oude terrein van Stork dat op dit moment een kale bedoening is. In de achtergrond prijkt de fabriek en nog één enkele oude, schoorsteen uit vroegere tijden. Bezoekers worden in een grote tent ontvangen met een driegangen diner, bereid door Restaurant 't Het Lansink. 

Kaartverkoop

STORK! speelt van 20 augustus tot en met 23 september 2018. Meer informatie kunt u vinden via www.stork150jaar.nl