Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Strongsisters tijdens de Tot de Nek in de Drek race
Foto: Stefan Schipper fullscreen
Topfitsisters
Foto: RTV Oost fullscreen

Strong Sisters and Friends: ' I'm back! Voor een derde dan....'

Geplaatst 26 mei 2018 - 22:12
Gewijzigd 30 mei 2018 - 10:30

'Twee jaar geleden is het inmiddels, de Strongsisterrun, waarvoor ik me met volle overgave in het avontuur stortte dat het Strong Sisterteam heette. Samen hebben we ervoor getraind, er naartoe geleefd en uiteindelijk ook met succes maar vooral veel plezier tot een succesvol eind gebracht.

Vorige maand besloot ik mijn team weer te helpen met de triatlon in Markelo. De 1/8e welteverstaan.

Op een oude fiets ...

Om niet helemaal te hard van stapel te lopen ga ik me inzetten voor het fietsgedeelte. Ze zeggen altijd:'Op een oude fiets moet je het leren', dus ik heb de eerste 20 km op een oude fiets van vriendinnetje Judith Zandstra (ook Strong Sister, eerste foto tweede van links) afgelegd. Prima te doen. 

De blits ...

Dankzij Martine Knobben, (eerste foto eerste van links) beschik ik morgen over een superdepuperluxe fiets waarop ik helemaal de blits ga maken. Dankzij mijn buurman hoef ik me niet druk te maken over zadelpijn (mooi zemenbroekje) en dankzij mijn andere buurman een goede energiedrank die mijn energielevel op peil gaat houden.

Shinen in Markelo ...

Het wordt morgen, zondag 27 mei, heerlijk 30 graden maar we maken ons niet druk. De RTV Oost medewerkers zijn goed voorbereid (dank organisatie voor de duidelijke instructiemailtjes) en gaan ervoor. En ik? Veel energiedrank in mijn bidons en een goede dosis zin-in-de-triatlon maakt het vast dat morgen een succes gaat worden! I'm back :-).'

Sportieve groet, Floor Westerveld.

marketing- en communicatie RTV Oost.