Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
SC Genemuiden - Huizen
Foto: Helmich Lubberts fullscreen
SC Genemuiden - Huizen
Foto: Helmich Lubberts fullscreen

Koploper Genemuiden boekt ruime zege op hekkensluiter Huizen

Geplaatst 27 jan 2018 - 16:26
Gewijzigd 27 jan 2018 - 20:51

SC Genemuiden heeft vanmiddag met 4-0 gewonnen van hekkensluiter SV Huizen. De Overijsselse lijstaanvoerder had weinig te duchten van Huizen, maar kwam pas na rust echt op stoom.

Na een eerste half uur met kansen over en weer, was het Sijmon Eenkhoorn die tien minuten voor rust de score opende. Ondanks dat de equipe van Jan van Raalte fier aan kop gaat in de Hoofdklasse B, werd ook rode lantaarndrager Huizen zo nu en dan gevaarlijk. Doelpunten vielen er echter niet meer in het eerste bedrijf, waardoor beide ploegen met een 1-0 ruststand aan de thee gingen.

Na rust nam Genemuiden de touwtjes volledig in handen. Waar gevaarlijke schoten van onder meer Joran Pot, Erik Rotman en doelpuntenmaker Eenkhoorn geen treffer opleverden, daar was het even later wél raak. Tien minuten voor het einde verdubbelde de thuisploeg haar voorsprong door een eigen doelpunt van Huizen-verdediger Nino van Jaarsveld, 2-0. Even later schoot Rotman vanaf de stip de 3-0 binnen. Het slotakkoord was voor Pot, die de eindstand op 4-0 bepaalde. 

SC Genemuiden - SV Huizen 4-0

1-0 Sijmon Eenkhoorn (34)

2-0 Nino van Jaarsveld e.d. (81)

3-0 Erik Rotman (88)

4-0 Joran Pot (90)

Bekijk hier de statistieken van SC Genemuiden.

Gerelateerde artikelen:

Uitslagen en stand Hoofdklasse B