Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Pröpper maakte zijn derde voor Heracles
Foto: Pro Shots fullscreen

Topscorers: Derde treffer voor Pröpper, Vermeij en Namli

Geplaatst 29 jan 2018 - 15:00

Nu ook de eredivisie vrouwen weer bezig is, wordt er in alle divisies weer gevoetbald. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers.

Eredivisie

Heracles Almelo maakte er zaterdagavond drie. Voor Robin Pröpper en Vincent Vermeij betekende dat de derde treffer. Jamiro Monteiro maakte zijn tweede. Younes Namli van PEC Zwolle staat door zijn treffer zaterdagavond ook op drie. Bekijk hier het volledige overzicht.

Jupiler League

Go Ahead Eagles-spits Sam Hendriks voegde gisteren weer een treffer toe aan zijn totaal, dat nu op zestien treffers staat. Ploeggenoot Stefano Beltrame maakte zijn vijfde van het seizoen. Joey Suk is ook het vermelden waard. De middenvelder van de Deventer ploeg gaf gisteren twee assists en zette zijn totaal daarmee op tien. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

HHC Hardenberg was opnieuw op dreef. Het scoorde vier keer. Rick Hemmink maakte zijn negende, Rob van der Leij zijn achtste, Rens van Benthem zijn zevende en Derian Reinders maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

Bas ter Hogt maakte gistermiddag zijn achtste voor HSC'21. Bij Quick'20 scoorde Melvin Degenaar voor de derde keer en Jarni Koorman maakte zijn eerste voor Jong FC Twente. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse wonnen alle Overijsselse clubs en dat leverde tien treffers op. Martijn Brakke maakte er twee voor Staphorst en staat nu op twaalf treffers. Joran Pot van SC Genemuiden scoorde zijn zesde en ploeggenoot Sijmon Eenkhoorn maakte zijn vierde. Mark Bloemendaal staat nu op twee bij Berkum en Tom Brummelhuis scoorde zijn eerste voor Excelsior'31. Bekijk hier het volledige overzicht.

Eredivisie Vrouwen

FC Twente en PEC Zwolle maakten samen liefst elf treffers afgelopen vrijdag. Ellen Jansen van FC Twente blijft door haar treffer lijstaanvoerder met tien treffers. Ploeggenote Joëlle Smits maakte er twee en staat nu op acht. Babiche Roof van PEC Zwolle maakte er een en staat nu op zes. Bekijk hier het volledige overzicht.

Gerelateerde artikelen:

Een overzicht van alle doelpuntenmakers