Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Anne van der Kolk
Foto: Helmich Lubberts fullscreen
SDC Putten - SC Genemuiden
Foto: Helmich Lubberts fullscreen

SC Genemuiden verzuimt drie punten mee te nemen op bezoek bij SDC Putten

Geplaatst 03 feb 2018 - 16:31
Gewijzigd 03 feb 2018 - 23:30

SC Genemuiden is er zaterdagmiddag niet in geslaagd te winnen van SDC Putten. De ploeg van trainer Jan van Raalte kwam op Sportpark Putter Eng niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Genemuiden startte sterk en kwam al in de achtste minuut op voorsprong via Anne van der Kolk. Lang kon de koploper van de Hoofdklasse B hier echter niet van genieten. Via Jurian van der Brink deed Putten razendsnel wat terug en schoot het zich op gelijke hoogte, 1-1. Ondanks dat Genemuiden de bovenliggende partij was bleven de doelpunten uit. Zo probeerde onder meer Ramon Beens het van afstand, maar hij zag zijn poging uiteenspatten op de lat. Gescoord werd er niet meer en dus gingen beide ploegen met een 1-1 stand op het scorebord aan de thee.

In het tweede bedrijf ging Genemuiden op dezelfde voet verder. Putten ontsnapte nadat een handsbal in het zestienmetergebied onopgemerkt en dus onbestraft bleef. De Overijsselaren gingen op jacht naar de 1-2, maar zowel Joran Pot als Frank Kuurman hadden hun vizier niet op scherp. Bij het scheiden van de markt leek Genemuiden er alsnog met de volle buit vandoor te gaan, maar een volley van Danny Menting belandde op de paal.

SDC Putten - SC Genemuiden 1-1

0-1 Anne van der Kolk (8)

1-1 Jurian van der Brink (11)

Bekijk hier de statistieken van SC Genemuiden na het duel met SDC Putten.

Gerelateerde artikelen:

Uitslagen en stand Hoofdklasse B