Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Uitslagen
Foto: RTV Oost fullscreen

Uitslagen zaterdagvoetbal: SVZW haalt uit, DETO en Quick'20 morsen punten

Geplaatst 03 feb 2018 - 18:47

Ook in de lagere klassen van het zaterdagamateurvoetbal werd er vandaag volop gevoetbald. SVZW heeft zich uitstekend gerevancheerd van het puntenverlies dat de Wierdense ploeg vorige week opliep in de strijd om de titel. 

In de 1e klasse D werd FC Zutphen vandaag met maar liefst 10-0 aan de kant gezet. Bij DETO is het gemoed daarentegen wat minder gesteld. In eigen huis werd er met 1-4 verloren van koploper Flevo Boys.  

In de 2e klasse H maakte lijstaanvoerder DOS Kampen geen fout en won met 2-0 van DZSV. Achtervolger Den Ham liet eveneens geen punten liggen en boekte een nipte zege (3-2) tegen Hulzense Boys. 

Quick'20 heeft in de 3e klasse D punten gemorst tegen Wilheminaschool (2-2). Hierdoor loopt koploper Oranje Nassau, dat zelf met 3-2 zegevierde over ASV'57, uit. 

Een overwinning in de 4e klasse D op de zaterdagmiddag: voor PH lijkt het inmiddels meer regel dan uitzondering. In eigen huis werd er met 4-1 gewonnen van Daarlerveen. De Almeloërs hebben na tien duels nog altijd geen punt verloren. Achtervolger Avereest won met 0-6 op bezoek bij MVV'69.

Gerelateerde artikelen:

Uitslagen zaterdagvoetbal