Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Niemeijer is de nieuwe leider in de eredivisie
Foto: Pro Shots fullscreen
Tom ter Hogt en Sjoerd Visschedijk
Foto: Wim Busschers fullscreen

Topscorers: Niemeijer nieuwe leider eredivisie, Hemmink in dubbele cijfers

Geplaatst 05 feb 2018 - 11:36

Het was geen doelpuntrijk weekend voor de clubs in de eredivisie en Jupiler League. Daaronder vielen er meer doelpunten. Hieronder een overzicht van de Overijsselse doelpuntenmakers en topscorers.

Eredivisie

De drie Overijsselse clubs kwamen zaterdagavond gezamenlijk slechts tot een treffer. Reuven Niemeijer maakte zijn achtste van het seizoen voor Heracles. Hij is daarmee de nieuwe leider in de eredivisie. Mustafa Saymak van PEC Zwolle is tweede met zeven, zijn ploeggenoot Youness Mokhtar deelt de derde plek met Oussama Assaidi van FC Twente met zes treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Jupiler League

Bruno Andrade maakte vrijdagavond zijn eerste treffer voor Go Ahead Eagles. Sam Hendriks blijft daar de topscorer met 16 doelpunten. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

Bij HHC staat Rick Hemmink inmiddels in de dubbele cijfers. Hij maakte zaterdag zijn tiende. Rens van Benthem scoorde voor de vijfde wedstrijd op rij en dat betekende zijn achtste. Sargon Gouriye maakte zijn derde treffer. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

In de 3e divisie kwam Tom ter Hogt van HSC'21 een doelpunt dichter bij broer en ploeggenoot Bas. Hij staat nu op 7, Bas op 8. Sjoerd Visschedijk maakte zijn derde voor de ploeg uit Haaksbergen. Ryan Snelders maakte ook de derde voor Quick'20 en Dylan George deed hetzelfde voor Jong FC Twente. Bekijk hier het volledige overzicht.

Tom ter Hogt en Sjoerd Visschedijk (foto: Wim Busschers)

Hoofdklasse

Chris van der Meulen scoorde na lange tijd weer eens voor Berkum en deed dat direct twee keer. Hij staat nu op negen doelpunten. Zijn broer Marc maakte zijn derde. Anna van der Kolk scoorde voor de derde keer dit seizoen voor SC Genemuiden. William de Boer maakte zijn tweede voor Staphorst en Mirko Zwiers zijn eerste voor Excelsior'31. Bekijk hier het volledige overzicht.

Eredivisie Vrouwen

Ellen Jansen behield haar leidende positie in de eredivisie. De aanvaller van FC Twente maakte haar elfde. Ploeggenote Joëlle Smits scoorde haar negende en Babiche Roof maakte haar zevende voor PEC Zwolle. Bekijk hier het volledige overzicht.

Gerelateerde artikelen:

Een overzicht van alle doelpuntenmakers