Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De uitslagen en standen
Foto: RTV Oost fullscreen

Uitslagen: PH Almelo morst voor het eerst dit seizoen punten

Geplaatst 24 mrt 2018 - 17:49

Het was alweer enige tijd geleden, maar vandaag werd er op een enkele afgelasting na volop gevoetbald in de lagere regionen van het amateurvoetbal. Het meest opvallende deze speelronde? Het eerste (!) puntenverlies van PH uit Almelo. 

In de 1e klasse D lijkt DETO, dat de eerste periode veroverde, het kampioenschap definitief uit het hoofd te kunnen zetten. Op bezoek bij hekkensluiter FC Zutphen werd er met 1-0 verloren. De achterstand op koploper Flevo Boys, dat geen fout maakte en met 0-3 won bij Nunspeet, is nu negen punten.

Den Ham lijkt af te stevenen op de titel in de 2e klasse H. De koploper won met 2-0 in een rechtstreeks duel met nummer drie DOS Kampen, dat de eerste periode won.

In de 3e klasse D géén verrassingen. Zowel Oranje Nassau, Bergentheim als Quick'20 won zaterdagmiddag. Zij lijken onderling uit te gaan maken wie er met de titel aan de haal gaat. 

Dan naar de 4e klasse D. Daar heeft lijstaanvoerder PH Almelo voor het eerst dit seizoen punten gemorst. Tegen Bruchterveld, met elf punten achter PH de nummer twee van de competitie, bleven de Almeloërs steken op een 2-2 gelijkspel.

Gerelateerde artikelen:

Uitslagen en standen

Meer lezen over: