Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Excelsior
Foto: Jan Sanderman fullscreen
Excelsior
Foto: Jan Sanderman fullscreen

Excelsior'31 beleeft dramatische middag na rode kaart en gaat hard onderuit tegen NSC Nijkerk

Geplaatst 31 mrt 2018 - 16:28
Gewijzigd 31 mrt 2018 - 17:12

Een dramatische middag voor Excelsior'31 in eigen huis tegen NSC Nijkerk. Met een man minder op het veld ging de ploeg van trainer Peter Wessellink met maar liefst 1-5 onderuit tegen de Gelderse laagvlieger.

Na een gelijkopgaande openingsfase was het Penterman die Excelsior'31 op voorsprong had moeten zetten. De aanvallende middenvelder kreeg de bal op een prestenteerblaadje, maar raakte de bal finaal verkeerd. Het waren echter de Rijssenaren zelf die NSC Nijkerk in het zadel hielpen. De bezoekers ontsnapten aan de buitenspelval en schoten op doel, Averesch keerde de bal vervolgens met zijn handen en kon gaan douchen. Van den Brom benutte de daarop gegeven strafschop: 0-1.

Vier goals Van den Brom

Met een man minder op het veld waren de kansen op een resultaat al gauw helemaal verkeken voor Excelsior'31. In drie doldwaze minuten werd er maar liefst drie keer gescoord op De Koerbelt. Ezafzafi dacht de aansluitingstreffer te maken, maar één minuut hierna bracht Van den Brom met zijn derde van de middag de marge alweer op twee. Via doelpunten van Grovenstein en wederom Van den Brom liep NSC Nijkerk uit naar een monsterscore: 1-5.

Excelsior'31 - NSC Nijkerk 1-5

0-1 Nico van den Brom (44)

0-2 Nico van den Brom (52)

1-2 Hakim Ezafzafi (53)

1-3 Nico van den Brom (54)

1-4 Yordi Grovenstein (65)

1-5 Nico van den Brom (73)

Rood: Averesch (43)

Bekijk hier de statistieken van Excelsior'31 na het duel met NSC Nijkerk. 

Gerelateerde artikelen:

Uitslagen en stand hoofdklasse B

Meer lezen over: