Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De uitslagen en standen
Foto: RTV Oost fullscreen

Uitslagen zaterdag: SVZW , DOS en Bergentheim dichter bij koploper, 15 treffers Zalk

Geplaatst 31 mrt 2018 - 17:30

Veel duels en veel treffers in het zaterdagvoetbal vanmiddag. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en meest opvallende uitslagen.

SVZW kwam in de 1e klasse D twee punten dichter bij koploper Flevo Boys. De ploeg uit Wierden won simpel van DZC'68 en Flevo Boys speelde gelijk tegen DOS'37. Het verschil tussen de twee is daardoor drie punten.

Ook in de 2e klasse H kwam de nummer twee dichter bij de koploper. DOS Kampen won met 6-0 van Blauw Wit'66 en zag koploper Den Ham gelijkspelen bij Voorwaarts. Enter Vooruit kon ook profiteren, maar speelde zelf ook gelijk.

In de 3e klasse D leed de koploper ook puntenverlies. Oranje Nassau speelde gelijk bij Kloosterhaar en zag Bergentheim door de zege op ASV'57 twee punten dichterbij komen.

Zalk maakte er in de 4e klasse C liefst 15 tegen Dieze West en behield daardoor een voorsprong van zeven punten op VSW. Die ploeg won ook en heeft nog twee duels tegoed.

In de 5e klasse A Noord won Blokzijl voor de tweede keer dit seizoen. Espel werd met 1-0 verslagen. De ploeg blijft wel hekkensluiter.

Gerelateerde artikelen:

Alle uitslagen en standen