Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Uitslagen
Foto: RTV Oost fullscreen

Uitslagen: Ruime overwinningen voor Luctor et Emergo en Twenthe

Geplaatst 01 apr 2018 - 18:47
Gewijzigd 01 apr 2018 - 20:43

Ook op Eerste Paasdag stond er een speelronde op het programma in het zondagamateurvoetbal. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en meest opvallende uitslagen.

In de 1e klasse E kwam Rohda Raalte gisteravond al in actie. De ploeg verloor in eigen huis van directe concurrent NEC (0-2). Koploper Longa'30 maakte op bezoek bij BWO geen fout (1-3). Rigtersbleek speelde vandaag met 1-1 gelijk bij laagvlieger De Zweef.

In de 2e klasse J boekte Luctor et Emergo een ruime zege op Robur et Velocitas. De Almeloërs wonnen met maar liefst 6-1. Gisteravond wist koploper SDC'12 met 4-2 te winnen van hekkensluiter Victoria'28. 

In de 2e klasse L Noord deed Dedemsvaart goede zaken in de strijd om het kampioenschap door Olyphia met 2-0 te verslaan. Koploper VKW liet gisteravond punten liggen op bezoek bij Valthermond (1-1). In diezelfde klasse won middenmotor Lemelerveld eenvoudig met 3-0 van SC Erica. 

In de 3e klasse B blijft Twenthe goed presteren de laatste weken. De ploeg uit Goor won zondagmiddag met maar liefst 8-2 van hekkensluiter Turkse Kracht. Helios ging onderuit in de topper, want de Deventenaren verloren met ruime cijfers bij lijstaanvoerder Warnsveldse Boys (4-0). 

In de 4e klasse H was het bijltjesdag voor de bovenste drie ploegen. Koploper Lettele ging met 3-1 onderuit bij Haarle, nummer twee ABS verloor met 2-1 van Hoonhorst en nummer drie Diepenveen was kansloos bij Activia (5-0). 

Gerelateerde artikelen:

Uitslagen zondagvoetbal

Meer lezen over: