Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Kavak (rechts) staat alweer op 25
Foto: Helmich Lubberts fullscreen
Siebe Schets maakte zijn eerste voor GA Eagles
Foto: Pro Shots fullscreen
Roof maakte er twee tegen PSV
Foto: Lute Bruinenberg fullscreen

Topscorers: Kavak al op 25, Roof op dreef bij PEC Zwolle Vrouwen

Geplaatst 23 apr 2018 - 11:50
Gewijzigd 23 apr 2018 - 11:57

Het einde van het seizoen is in aantocht en dus wordt steeds duidelijk wie de topscorers gaan worden. Hieronder een overzicht van de topscorers en doelpuntenmakers.

Eredivisie

Jamiro Monteiro maakte er afgelopen week twee voor Heracles Almelo en verdubbelde daarmee zijn seizoensproductie. Bij FC Twente scoorden Jeroen van der Lely en Michaël Maria voor het eerst en PEC Zwolle kwam niet tot scoren. Mustafa Saymak van die ploeg blijft de leider met elf treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Jupiler League

Siebe Schets maakte vrijdag zijn eerste voor Go Ahead Eagles. Topscorer Sam Hendriks bleef opnieuw zonder treffer en blijft dus op zestien staan. Bekijk hier het volledige overzicht.

Siebe Schets maakte zijn eerste voor GA Eagles (foto: Pro Shots)

2e divisie

HHC scoorde zaterdag een keer. Verdediger Koos Werkman maakte zijn achtste. Rob van der Leij is de leider met veertien en Rick Hemmink staat tweede met tien. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

Jip Kemna scoorde gisteren twee keer voor Quick'20. Hij zette zijn totaal daarmee op zes. Ritchie Zinga maakte er zaterdag twee voor Jong FC Twente en staat op vijf. HSC'21 kwam voor het tweede duel op rij niet tot scoren. Tom ter Hogt van die ploeg blijft wel de leider met negen treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse maakte Omar Kavak er liefst vier voor Genemuiden en dat zette zijn totaal op 25 treffers in 24 wedstrijden. Martijn Brakke maakte zijn zeventiende voor Staphorst dit seizoen en Chris van der Meulen zijn vijftiende voor Berkum. Excelsior'31 kwam niet tot scoren. Bekijk hier het volledige overzicht.

Eredivisie Vrouwen

In de play-offs bij de vrouwen maakte Babiche Roof er twee voor PEC Zwolle en staat daardoor alweer op vijf treffers in vier duels. Haar seizoenstotaal is nu veertien. Bij FC Twente maakte Bente Jansen haar tweede in de play-offs. In de competitie had ze een keer gescoord. Bekijk hier het volledige overzicht.

Roof maakte er twee tegen PSV (foto: Lute Bruinenberg)