Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Kuwas maakte zijn vijfde van het seizoen
Foto: Pro Shots fullscreen
Van der Leij maakte zijn vijftiende
Foto: Pro Shots fullscreen

Topscorers: Kuwas maakt vijfde, Van der Leij op 15, Postma naast Ter Hogt

Geplaatst 30 apr 2018 - 19:12

In het betaald voetbal zitten we in de laatste weken, in het amateurvoetbal staan nog enkele speelronden op het programma. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers na afgelopen week.

Eredivisie

Brandley Kuwas maakte gisteren zijn vijfde van het seizoen voor Heracles Almelo. Jaroslav Navratil scoorde voor het eerst deze jaargang. FC Twente en PEC Zwolle kwamen niet tot scoren. Mustafa Saymak blijft de topscorer met elf treffers. Volgende week is de laatste speelronde in de eredivisie. Bekijk hier het volledige overzicht.

Kuwas maakte zijn vijfde van het jaar (foto: Pro Shots)

Jupiler League

Voor Go Ahead Eagles zit het seizoen erop. Sam Hendriks eindigt het seizoen als topscorer van de Deventer ploeg met 16 treffers. Stefano Beltrame en Pieter Langedijk maakten er vijf. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

HHC Hardenberg maakte er vier bij Achilles'29. Rob van der Leij is de leider en maakte zijn vijftiende. Derian Reinders verdubbelde zijn productie naar vier en Vincent Schmidt maakte zijn derde. Bekijk hier het volledige overzicht.

Van der Leij maakte zijn vijftiende voor HHC (foto: HHC Hardenberg)

3e divisie

Bas Postma van HSC'21 voegde zich aan kop bij ploeggenoot Tom ter Hogt. Beiden maakten er negen dit seizoen. Ryan Snelders en Jasper-Ewout van Breemen-Schneider staan na hun treffers op zes voor Quick'20 en Jari Oosterwijk maakte zijn vijfde voor Jong FC Twente. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse kwamen alleen Berkum en Staphorst in actie. Laatstgenoemde scoorde niet, bij Berkum maakte Jeroen van Brummen zijn vierde en Youp Kok zijn derde. Omar Kavak van Genemuiden blijft de leider met 25 treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Eredivisie Vrouwen

Bij de vrouwen kwam alleen FC Twente Vrouwen afgelopen speelronde in actie. Dinsdag werd Heerenveen verslagen. Daarbij maakte Joëlle Smits haar vierde en Cheyenne van den Goorbergh haar eerste in de play-offs. Bekijk hier het volledige overzicht.

Gerelateerde artikelen:

Een overzicht van alle doelpuntenmakers