Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De uitslagen en standen
Foto: RTV Oost fullscreen

Uitslagen: Titel SVZW en Enter Vooruit, degradatie SVBS'77

Geplaatst 26 mei 2018 - 17:27

De laatste beslissingen in de reguliere competitie zijn gevallen. SVZW en Enter Vooruit werden kampioen en brachten het totaal van Overijsselse kampioenen in het zaterdagvoetbal op vijf. Voor SVBS'77 viel het doek. Hieronder een overzicht.

In de 1e klasse D pakte SVZW de titel. De ploeg keert daardoor na twee jaar weer terug in de hoofdklasse. Go Ahead Kampen moet nacompetitie tegen degradatie gaan spelen door een ruime nederlaag bij Flevo Boys. DZC'68 won verrassend van asv Dronten en steeg daardoor over Go Ahead naar de veilige elfde plek.

Olde Veste'54 moet in de 1e klasse E Noord nacompetitievoetbal gaan spelen. In de ongekend spannende klasse kon vooraf zelfs de nummer 6 nog twaalfde worden en dus nacompetitie tegen degradatie moeten spelen. Uiteindelijk werden het Olde Veste (dat vooraf elfde stond) en Blauw Wit'34.

Enter Vooruit pakte de titel in de 2e klasse H. Het had bij Hulzense Boys genoeg aan een punt en het werden er drie: 2-4.

In de 3e klasse D Noord grepen SC Lutten en Hardenberg'85 naast de titel. Beide ploegen waren afhankelijk van Tonego, maar die ploeg won bij Hoogeveen en werd daardoor kampioen.

SVBS'77 degradeerde uit de 4e klasse A Noord. Voor vandaag konden er nog vier ploegen, die binnen een punt van elkaar stonden, direct degraderen. Voor SVBS valt het doek op doelsaldo. VENO en Sleat spelen nacompetitievoetbal tegen degradatie.

Gerelateerde artikelen:

Alle uitslagen en standen