Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De uitslagen en standen
Foto: RTV Oost fullscreen

Uitslagen: Tweede titel op rij Barbaros en Dalfsen, ook VENO kampioen

Geplaatst 27 mei 2018 - 16:50

Op de laatste speeldag in het zondagamateurvoetbal zijn er nog drie Overijsselse kampioenen bijgekomen. Barbaros, Dalfsen en VENO pakten de titel. Het totaal op zondag komt daarmee op acht Overijsselse kampioenen. Hieronder een overzicht.

In de 1e klasse E ontsnapte Schalkhaar aan degradatie. De ploeg zag hekkensluiter Quick 1888 winnen van Rigtersbleek, maar het speelde zelf gelijk tegen Longa'30 en dat was genoeg om op nacompetitie niet te degraderen. Er volgt wel nacompetitie.

In de 3e klasse A was de titel nu wel voor Barbaros. Vorige week ging het tegen concurrent FC Suryoye nog mis, maar vandaag werd de Hengelose club alsnog kampioen. Het is de tweede keer op rij. Vorig jaar speelde het dus nog in de 4e klasse en komend seizoen in de 2e.

Turkse Kracht won in de 3e klasse B in een onderling van Eerbeekse Boys en duwde die ploeg daardoor over de afgrond. Turkse Kracht gaat nu de nacompetitie in.

Dalfsen greep de titel in de 3e klasse C Noord. Vorige week werd het de koploper en die plek werd vandaag verzilverd door te winnen van EMMS. Voor Dalfsen betekent het, net als voor Barbaros, de tweede titel op rij.

In de 4e klasse B degradeerde Bentelo. Enter was voor vandaag de hekkensluiter, maar die ploeg won de de laatste twee duels en steeg daardoor vanmiddag naar de voorlaatste plek en speelt daardoor nacompetitie.

VENO werd kampioen in de 4e klasse E Noord. Het had tegen Oranje Zwart nog een punt nodig en het werden er drie: 0-2. De ploeg uit Vollenhove keert daardoor na drie jaar weer terug in de 3e klasse.

In de 4e klasse H deed DAVO tot vandaag nog mee om de titel, maar die ging naar Activia. Die ploeg had vooraf al twee punten meer en won bij ABS, de nummer drie.

Gerelateerde artikelen:

Alle uitslagen en standen