Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
Hielke Penterman
Foto: Excelsior31.nl fullscreen

Excelsior'31 lijkt promotie te kunnen vergeten na ruime nederlaag tegen Capelle

Geplaatst 29 mei 2018 - 22:04
Gewijzigd 29 mei 2018 - 23:27

Het lijkt erop dat Excelsior'31 promotie naar de 3e divisie kan vergeten. In de eerste wedstrijd van de halve finales in de nacompetitie was Capelle, dat strijdt voor lijfsbehoud in die 3e divisie, met ruime cijfers te sterk in Rijssen: 1-4.

Excelsior begon goed aan het duel, maar het geen echt grote kansen. Na de goede beginfase, was het na een klein half uur aan de andere kant raak. Gertjan Rothman schoot vanaf randje zestien raak. Twee minuten later was het opnieuw raak. Olaf van der Sande verdubbelde de score. Het zat Excelsior niet mee, want de ploeg raakte even later de paal. Nog voor rust werd het 0-3. Sandin Avdic zorgde vijf minuten voor de pauze al voor de beslissing.

Na een uur spelen was het definitief beslist. Van der Sande maakte zijn tweede en de vierde van de avond voor Capelle. Een paar minuten later deed Excelsior iets terug. Hielke Penterman zorgde voor de 1-4. Daarna werd het duel tijdelijk stilgelegd vanwege onweer. Het bleef daarna bij 1-4. Zaterdag is de return in Capelle aan den IJssel, maar dat lijkt dus een formaliteit te worden.

Excelsior'31 - Capelle 1-4

0-1 Gertjan Rothman (28)

0-2 Olaf van der Sande (30)

0-3 Sandin Avdic (40)

0-4 Olaf van der Sande (60)

1-4 Hielke Penterman (69)

Gerelateerde artikelen:

Halve finales om plek in de 3e divisie

Meer lezen over: