Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
De media wordt geladen ...
Jan van Halst
Foto: Pro Shots fullscreen

Jan van Halst over transferwindow bij FC Twente: "In principe willen we met deze groep verder"

Geplaatst 05 jan 2018 - 06:00
Gewijzigd 05 jan 2018 - 19:08

FC Twente moet afwachten of er iets mogelijks is in deze transferperiode. Technisch directeur Jan van Halst zal zich gezien de financiële situatie alleen focussen op een buitenkansje.

"Gertjan Verbeek en ik hebben daar uitvoerig over gesproken. In principe willen we met deze groep verder. Alleen als er een kans komt waarmee we ons echt kunnen versterken, proberen we daarop in te haken", stelt Van Halst tijdens het trainingskamp in het Spaanse San Pedro del Pinatar.


Hake
Toch zullen nog veel ogen op de directeur gericht zijn in deze transferperiode. Net als in oktober toen hij Rene Hake na de nederlaag bij Willem II op straat zette. Een raar moment en een moeilijk besluit, maar terugkijken doet Van Halst liever niet. "Natuurlijk denk je daar nog wel eens aan. Maar we moeten vooruit. Er is hier genoeg werk te verrichten."


Alles voor lijfsbehoud
Na het ontslag van Hake kwam er ook veel kritiek op de handels- en werkwijze van Van Halst, maar die kritiek laat hem koud. "Ik trek me daar niets van aan. Dat heb ik een paar jaar geleden al afgeleerd. Het is nu zaak om alle energie in Twente te steken en ons te handhaven. De modus is de laatste weken goed", besluit Van Halst.