Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Adam Maher
Foto: Pro Shots fullscreen

Adam Maher de rest van het seizoen naar FC Twente

Geplaatst 15 jan 2018 - 12:56
Gewijzigd 16 mei 2018 - 11:44

Adam Maher speelt de rest van het seizoen voor FC Twente. Het contract van de middenvelder bij PSV is ontbonden. Maher tekent voor een half jaar voor de club uit Enschede.

Maher had eerder al laten weten graag naar FC Twente te willen omdat Gertjan Verbeek daar de trainer is. De twee werkten eerder samen bij AZ. Daar begon de 24-jarige middenvelder zijn carrière. In 2013 vertrok hij naar PSV. Daar belandde hij echter op een zijspoor en vorig seizoen werd hij verhuurd aan Osmanlispor. Dit seizoen kwam hij tot slechts een duel voor de Eindhovenaren.

Goed gevoel

Maher over zijn nieuwe stap: "Ik had gelijk een goed gevoel bij FC Twente. Het is een club met veel uitstraling, met supporters die voor het voetbal leven. FC Twente staat nu op een positie waar het niet hoort. Ik wil graag helpen om omhoog te klimmen. Natuurlijk speelt ook mee dat ik opnieuw met Gertjan Verbeek kom te werken. Ook Thomas (Lam, red.) ken ik nog goed van mijn periode bij AZ. Hem heb ik de afgelopen dagen meerdere keren gesproken over de club. In het begin is het altijd even wennen, maar ik voel me fit en klaar om te spelen."