Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
Saymak viert zijn treffer tegen SC Heerenveen
Foto: Pro Shots fullscreen

Saymak neemt PEC Zwolle bij de hand: ''Hadden de drie punten hard nodig''

Geplaatst 06 feb 2018 - 23:30
Gewijzigd 07 feb 2018 - 00:07

Met Mustafa Saymak terug in de basis, wist PEC Zwolle met 3-2 te zegevieren over SC Heerenveen. De technisch begaafde middenvelder is blij dat hij weer op het veld staat.

"We hadden de drie punten heel hard nodig na een mindere fase. Vooral de eerste helft hebben we het heel goed gedaan", vertelt Saymak na afloop van het duel. 

Terugkeer

Saymak kampte de voorbije weken met een blessure. "Ook al win je, dan ben je alsnog teleurgesteld dat je er zelf geen aandeel in kan hebben. Helaas hebben we de afgelopen wedstrijden geen punten gepakt. Dan wil je zo snel mogelijk weer op het veld staan om het team te gaan helpen", vervolgt hij.

Sterke eerste helft

PEC Zwolle stond na een enerverende eerste helft met 2-0 voor bij rust. "De eerste helft haalden we een goed niveau, maar hadden we er misschien nog één goal bij moeten maken. Dan was de wedstrijd gespeeld."

Ranglijst

SC Heerenveen knokte zich tot twee keer toe terug in de wedstrijd. "Je weet dat zij na rust opportunistisch gaan spelen. Maar we hebben laten zien dat we de eerste seizoenshelft er alles aan hebben gedaan om uiteindelijk zo hoog mogelijk te eindigen", aldus Saymak.