Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
John Stegeman
Foto: Pro Shots fullscreen

Stegeman heeft nog maar een kwartet aan verdedigers over

Geplaatst 09 feb 2018 - 15:32
Gewijzigd 09 feb 2018 - 17:58

John Stegeman kan in de thuiswedstrijd tegen Willem II slechts beschikken over vier verdedigers. Op Robin Pröpper, Roland Baas, Dries Wuytens en Tim van den Berg is iedereen geblesseerd of geschorst.

In de uitwedstrijd tegen NAC Breda (6-1) vielen Hardeveld (knie) en Van den Buijs (lies) geblesseerd uit, terwijl Breukers een rode kaart kreeg. Van Hintum en Duarte zaten al langer in de ziekenboeg.

Rechtsback 

Wout Droste is verdedigend het enige twijfelgeval, maar gaat in ieder geval niet starten. Hij trainde deze week weer voor het eerst mee na een hamstringblessure en zit op de bank. "Hij kan nog geen 90 minuten maken, om hem te laten starten zou nergens op slaan. We kunnen hem wel laten invallen, maar dat is dan wel echt een risico. Ik ben overigens wel bereid dat risicio te nemen", zegt Stegeman.

Twee spitsen

Stegeman wil zich nog niet uitspreken over hoe hij gaat spelen. Willem II speelt met twee spitsen en in de met 3-1 verloren uitwedstrijd stelde hij daarom maar drie verdedigers op. Nu hij krap in de verdedigers zit lijkt dat opnieuw een mogelijkheid. "Dat zou een optie kunnen zijn, maar we zijn ook op zoek naar vastigheden. We hebben thuis hele aardige wedstrijden gespeeld en dat hebben we altijd met vier verdedigers gedaan."

Heracles Almelo tegen Willem II begint zaterdag om 18:30 en is live te volgen via Radio Oost. 

Meer lezen over: