Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
John Stegeman
Foto: Pro Shots fullscreen

Stegeman woensdag om tafel met Heracles: "Er is misschien wel wat interesse"

Geplaatst 11 feb 2018 - 11:00

John Stegeman gaat woensdag met Heracles Almelo om tafel over zijn toekomst. De trainer staat het vierde jaar als hoofdtrainer voor de groep en weet niet of hij dat ook komend seizoen nog doet: "Er is misschien wel wat interesse", zegt hij tegen FOX Sports.

Stegeman over de insteek van het gesprek: "Om eens te kijken of het van beide kanten nog aantrekkelijk genoeg is om nog een jaar of jaren door te gaan."

"Ik ga er gewoon heel transparant in. Ik ga praten met de club, hoe zij erover denken en dan zullen we zien uiteindelijk wat eruit komt."

Uitdagingen

"Ik vind wel dat je heel goed moet kijken naar de uitdagingen die er zijn. Prikkels voor jezelf uiteindelijk bij een club. Ik zit nu al tien jaar bij Heracles. Dit is mijn vierde jaar als hoofdtrainer. Dus ik vind dat ik dat heel goed moet afwegen, maar dat heb ik vorig jaar ook gedaan. Uiteindelijk krijg je een verversing in de groep, dat is als trainer wel prettig. Maar uiteindelijk ga je ook kijken waar je eigen plafond ligt als trainer", sluit hij af.