Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Philippe Sandler
Foto: Pro Shots fullscreen

Philippe Sandler en Joël Drommel geselecteerd voor trainingsstage Jong Oranje

Geplaatst 14 feb 2018 - 14:30

Philippe Sandler van PEC Zwolle en Joël Drommel van FC Twente zijn door bondscoach Art Langeler uit Zwolle geselecteerd voor een trainingsstage van Jong Oranje. Voor Sandler is dat de eerste keer.

De tweedaagse trainingsstage is op 19 en 20 februari in Zeist en is als overbrugging van de periode tussen november 2017 en maart 2018. De trainingen zijn ter voorbereiding op de vriendschappelijke interland tegen België op 22 maart en het EK-kwalificatieduel van vijf dagen later tegen Andorra.


De volledige groep bestaat uit de volgende 18 namen: Pelle van Amersfoort (sc Heerenveen), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord), Joël Drommel (FC Twente), Denzel Dumfries (sc Heerenveen), Oussama Idrissi (AZ), Frenkie de Jong (Ajax), Gervane Kastaneer (1. FC Kaiserslautern), Justin Kluivert (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Bart Nieuwkoop (Feyenoord), Yanick van Osch (PSV), Thomas Ouwejan (AZ), Bart Ramselaar (PSV), Philippe Sandler (PEC Zwolle), Jeremiah St. Juste (Feyenoord), Guus Til (AZ), Michel Vlap (sc Heerenveen).