Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Kavak maakte zijn twintigste
Foto: Helmich Lubberts fullscreen
Rob van der Leij staat op twaalf
Foto: Pro Shots fullscreen

Topscorers: Kavak als eerste op twintig, Van der Leij maakt twaalfde

Geplaatst 09 apr 2018 - 12:37

In de hoogte divisies werd door de Overijsselse clubs weinig gescoord afgelopen weekend. In de klassen daaronder ging het beter. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers.

Eredivisie

Younes Namli maakte zaterdag zijn vijfde voor PEC Zwolle. Ploeggenoot Queensy Menig, vorig jaar topscorer van Zwolle, maakte zijn eerste van het seizoen. Bij FC Twente deed Adam Maher dat ook. Heracles Almelo kwam niet tot scoren. Mustafa Saymak blijft de leider. Bekijk hier het volledige overzicht.

Jupiler League

Go Ahead Eagles kwam tegen Fortuna Sittard opnieuw niet tot scoren. Sam Hendriks blijft de leider met 16 treffers, maar staat al sinds 18 januari op dat aantal. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

Rob van der Leij verstevigde zaterdag zijn leidende positie bij HHC Hardenberg. Hij maakte zijn twaalfde. Ploeggenoot Rick Hemmink staat op tien en Rens van Benthem op acht. Bekijk hier het volledige overzicht.

Rob van der Leij staat op twaalf (foto: Pro Shots)

3e divisie

Sjoerd Visschedijk maakte gisteren zijn achtste van deze jaargang voor HSC'21. Frank Eulderink maakte er twee voor Quick'20 en staat nu op zes. Ploeggenoot Jip Kemna scoorde zijn vierde. Bij Jong FC Twente maakten Henk van Schaik en Ritchie Zinga hun derde treffer. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

Omar Kavak maakte zaterdag zijn twintigste voor Genemuiden. Bij Berkum zorgde Chris van der Meulen met zijn dertiende van het seizoen voor de winnende. Bij Staphorst staan William de Boer en Mark Veldmate na afgelopen weekend op drie en Mirko Zwiers maakte zijn tweede voor Excelsior'31. Bekijk hier het volledige overzicht.

Gerelateerde artikelen:

Een overzicht van alle doelpuntenmakers