Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Serdar Gözübüyük
Foto: Pro Shots fullscreen

Gözübüyük en Van Boekel fluiten komende duels FC Twente

Geplaatst 10 apr 2018 - 12:08

De KNVB heeft de scheidsrechters voor de komende twee speelronden in de eredivisie bekendgemaakt. Na de speelronde van komend weekend is er een midweekse ronde.

FC Twente krijgt in de degradatiestrijd te maken met Serdar Gözübüyük en Pol van Boekel. Eerstgenoemde fluit zaterdag het duel bij ADO Den Haag en Van Boekel leidt dinsdag 17 april de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle. Komende zaterdag speelt PEC tegen Excelsior en Christiaan Bax is de scheidsrechter bij die wedstrijd.

Heracles Almelo

Het duel van Heracles Almelo tegen AZ staat vrijdag onder leiding van Jochem Kamphuis en Siemen Mulder fluit het duel van de Almeloërs bij Excelsior op woensdag 18 april.

Go Ahead Eagles

In de Jupiler League staat het duel van Go Ahead Eagles van vanavond bij Jong PSV onder leiding van Stan Teuben en de thuiswedstrijd van vrijdag tegen FC Eindhoven wordt gefloten door Reinold Wiedemeijer.

Overijsselaars

Bas Nijhuis uit Enschede heeft zondag de leiding over Feyenoord - FC Utrecht en woensdag 18 april AZ - Vitesse. Oldenzaler Björn Kuipers heeft beide speelronden geen duel toegewezen gekregen. Hij fluit donderdag wel in de Europa League.