Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Adriaan Visser
Foto: Pro Shots fullscreen

PEC Zwolle op 'trainingskamp' voor komende belangrijke duels

Geplaatst 10 apr 2018 - 15:10

PEC Zwolle gaat voor de komende twee wedstrijden op 'trainingskamp'. De ploeg traint wel in eigen stadion, maar verblijft in hotels in de regio van Zwolle.

Dat is gedaan op verzoek van trainer John van 't Schip. De Zwolse ploeg presteert na de winterstop een stuk minder dan ervoor, maar staat nog wel zesde en dat is een play-offplek. Zwolle speelt komende zaterdag thuis tegen Excelsior en gaat drie dagen later op bezoek bij FC Twente.

Europees voetbal

"Wij willen met John, zijn staf en alle betrokken selectiespelers juist nu die neergaande lijn doorbreken, niet vanuit wanhoop, maar wel vanuit het besef en de wil er echt alles aan te hebben gedaan om de vurige wens van ons allen te bewerkstelligen: het opnieuw spelen van Europees voetbal!", aldus voorzitter Adriaan Visser in zijn maandelijkse column.

Uitbreiding stadion

Overigens geeft Visser ook aan dat er binnenkort meer duidelijk wordt over eventuele uitbreiding van het stadion: "Overigens verwacht ik binnenkort, wellicht in mijn volgende column, duidelijkheid te kunnen geven over onze ideeën met betrekking tot de verdere uitbouw van het stadion. Aangezien onze thuishaven zo ongeveer elke thuiswedstrijd is uitverkocht, voelen wij als club een bepaalde behoefte… Wordt vervolgd!"