Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
De media wordt geladen ...
Stevens kreeg er zes om zijn oren
Foto: Pro Shots fullscreen

Noodweer maakt voortijdig einde aan afstraffing Go Ahead Eagles

Geplaatst 10 apr 2018 - 18:56
Gewijzigd 10 apr 2018 - 23:31

Als er iemand bij Go Ahead Eagles nog een sprankje hoop had op de nacompetitie in de Jupiler League, is die vanavond definitief vervlogen. Het duel bij Jong PSV werd bij een 6-0 stand in de 85e minuut gestaakt in verband met onweer. Het is nog niet duidelijk of de laatste minuten nog worden uitgespeeld op een ander moment.

Al binnen tien minuten was het 2-0. Twee keer zag de verdediging van Go Ahead er niet goed uit en twee keer profiteerde Laursen daarvan. Go Ahead kwam maar niet in de wedstrijd en na een half uur maakte Lammers uit een hoekschop al de 3-0. In de laatste minuut van de eerste helft werd het ook nog 4-0. Lammers schoot via het lichaam van Groenbast de vierde binnen.

Direct na rust kreeg Werkhoven de eerste kans van het duel namens Go Ahead, maar zag Room redden. Uit de gegeven hoekschop schoot Suk in de handen van de doelman. Aan de andere kant werd het na ruim een uur 5-0. Gudmundsson mocht aanleggen vanaf de stip en faalde niet. Nemane probeerde het namens Go Ahead en bij PSV schoot Mauro op de lat. Tien minuten voor het einde maakte Gudmundsson op fraaie wijze zijn tweede: 6-0.

Drie keer gestaakt

Kort daarna werd het duel tot drie keer toe stilgelegd vanwege onweer. Bij de laatste keer werd er lang gewacht om te kijken of de wedstrijd nog verder kon gaan, maar er werd besloten definitief te staken. Het is aan de KNVB om te bepalen of het duel nog uitgespeeld gaat worden, of dat 6-0 ook de eindstand is.

Jong PSV - Go Ahead Eagles 6-0

(gestaakt in de 85e minuut)

1-0 Laursen (9)

2-0 Laursen (10)

3-0 Lammers (30)

4-0 Groenbast (45+1/eigen doelpunt)

5-0 Gudmundsson (65/strafschop)

6-0 Gudmundsson (80)

Arbiter: Teuben

Geel: Overgoor, Langedijk

Jong PSV: Room; Van Vlerken (Rommens/69), Abels, Duarte (Carolina/64), Paal; Rigo, Mauro, Rosario; Gudmundsson, Lammers, Laursen (Daneels/67).

Go Ahead Eagles: Stevens; Buwalda (Hettinga/18), Ketting, Schenk, Groenbast; Stans (Beltrame/45+2), Suk, Overgoor; Nemane, Werkhoven, Langedijk.

Bekijk hier de statistieken van GA Eagles na het duel bij Jong PSV.