Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
John Stegeman
Foto: Pro Shots fullscreen

Stegeman looft AZ na nederlaag: "Een uur lang in een grote rondo gezeten"

Geplaatst 13 apr 2018 - 23:21
Gewijzigd 13 apr 2018 - 23:24

Heracles Almelo kon vrijdagavond niet voor verrassing zorgen tegen AZ, want de Alkmaarders waren met 3-0 te sterk in het Polman Stadion. Trainer John Stegeman vond de bezoekers de verdiende winnaar, maar volgens hem had er toch meer in gezeten.

"Ik sta een hier een beetje met een dubbel gevoel, omdat ik vind dat we het in het eerste gedeelte van de wedstrijd goed deden", verklaart hij. "We hadden het onder controle en moeten het doelpunt maken. De ultieme kans is denk ik die penalty. Die gaat er niet in en ik vond dat we na de 1-0 van AZ een verloren wedstrijd hebben gespeeld, omdat AZ toen deed waar ze heel goed in waren en wij dat ook op een vervelende manier toelieten."

"Grote rondo"

Stegeman vond de uitslag uiteindelijk meer dan terecht. "Dat moet ik eerlijk toegeven. We hebben een uur lang in een grote rondo gezeten, met heel af en toe nog een klein kansje. Dat het uiteindelijk 0-3 is gebleven, mogen we blij mee zijn denk ik", aldus de oefenmeester, die de play-offs uit zijn hoofd heeft gezet: "Die kunnen we doorstrepen."