Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Twente neemt afscheid met gelijkspel
Foto: Pro Shots fullscreen
De media wordt geladen ...

FC Twente neemt afscheid van de eredivisie met gelijkspel tegen NAC Breda

Geplaatst 06 mei 2018 - 16:28
Gewijzigd 06 mei 2018 - 17:34

FC Twente heeft de voorlopig laatste wedstrijd in de eredivisie gelijkgespeeld. In De Grolsch Veste werd het tegen NAC Breda, dat zich daarmee veiligspeelde, 1-1.

De eerste kans was voor Twente, maar Bertrams hield zijn doel leeg. Aan de andere kant was het na een kwartier raak. Menno koch zette NAC op voorsprong in Enschede. Twente kwam daarna beter in de wedstrijd en kreeg kansen via debutant Trotman, Maher en Lam. Zeven minuten voor rust was het raak. Maher vond George en die schoot de gelijkmaker binnen. 1-1 was ook de ruststand.

Na de pauze moest Van de Graaf het spel al snel stilleggen. Door vuurwerk en fakkels werd het zwart in De Grolsch Veste. Nadat het duel weer hervat werd, was het tien minuten later weer raak met vuurwerk. Dit keer kon er snel worden doorgespeeld. Op het veld gebeurde er echter weinig meer en dus hielden beide ploegen een punt over aan de wedstrijd.

FC Twente - NAC Breda 1-1

0-1 Koch (16)

1-1 George (38)

Arbiter: Van de Graaf

Geel: geen

FC Twente: Brondeel; Van der Lely, Bijen, Thesker, R. Jensen (Laukart/63); Holla, Maher, Lam; George (Boere/75), El Hamdaoui, Trotman (Fernandes/60).

NAC Breda: Bertrams (Niemczycki/81); Sporkslede, Koch, Mari, Angelino; Nijholt (Vloet/63), Garcia, Verschueren; Fernandes (Agyepong/71), Te Vrede, El Allouchi.

Bekijk hier de statistieken van FC Twente na het duel tegen NAC Breda.