Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
Adriaan Visser
Foto: Pro Shots fullscreen

PEC Zwolle-voorzitter Visser toont kritiek op Twitter: "Ongelooflijk dieptepunt"

Geplaatst 06 mei 2018 - 18:01
Gewijzigd 06 mei 2018 - 18:02

Voorzitter Adriaan Visser heeft op Twitter forse kritiek geuit op PEC Zwolle. Hij kondigde vlak na de nederlaag bij AZ (0-6) aan de technische staf van het eerste elftal te gaan analyseren.

PEC Zwolle verspeelde door de nederlaag een plaats in de play-offs voor Europees voetbal. Visser was zo teleurgesteld dat hij meteen een boodschap op Twitter zette: "Pffff....wat een ongelooflijk dieptepunt die 6-0 als slot van een bedroevende tweede seizoenshelft! Hoe zijn we in vredesnaam zo ver kunnen wegzakken? Ondanks de vooraf gehoopte plek 9, vraagt dit wel om een serieuze analyse van onze ervaren technische staf!" 

 

Groot verval

Trainer John van 't Schip wilde na afloop niet veel kwijt over de tweet van Visser. Hij vindt het verval van zijn ploeg dit seizoen wel erg groot. "Het is extreem. We hebben waarschijnlijk de meeste aantal punten gehaald voor de winterstop en het grootste verval daarna. Dat hadden we anders gewild en dit is absoluut niet goed. Dat is logisch dat we daarover gaan praten."

"Elkaar laten zakken"

De oefenmeester vindt de nederlaag bij AZ een afgang. "En dat is nog zwak uitgedrukt. We hebben een bepaalde manier van voetbal gespeeld het afgelopen seizoen. Ook in de tweede helft van het seizoen hebben we nog goede wedstrijden gespeeld, maar daar was vandaag in alle opzichten niet veel van terug te zien en laat je elkaar zakken. We hebben er een geweldige feestwedstrijd van gemaakt voor AZ", aldus Van 't Schip.