Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Jassina Blom
Foto: FC Twente Media fullscreen

FC Twente Vrouwen legt ook Jassina Blom en Nicky Evrard langer vast

Geplaatst 28 mei 2018 - 15:43

FC Twente Vrouwen heeft opnieuw twee speelsters langer aan zich weten te binden. De Belgische Jassina Blom en Nicky Evrard verlengden hun contract bij de Enschedese club. Beiden spelen sinds afgelopen zomer bij Twente.

Evrard: "Ik ben enthousiast over het feit dat ik mijn contract heb mogen verlengen. Ik wil komend seizoen nog meer doelen bereiken bij FC Twente Vrouwen. Ik wil graag prijzen pakken en ik denk dat de club voor mij dan de ideale plek is om dat te bewerkstelligen. Dit is een familie en traditie club, voor mij is het een ontzettende eer om hier te mogen spelen. Daarnaast heb ik het hier naast het voetbal ook naar mijn zin, het samenwonen met een aantal teamgenoten helpt daar zeker bij."

Fitter

Blom: "Ik ben blij dat ik mijn contract heb mogen verlengen, ik wil me komend seizoen bij FC Twente Vrouwen namelijk graag verder ontwikkelen. Als team hebben we ons doel nog niet bereikt en qua blessures is dit seizoen niet optimaal geweest voor mij. Een van mijn persoonlijke doelen is dan ook om volgend jaar fitter te zijn en te blijven. Na een gewenningsperiode waarin ik mij kon aanpassen gaat het voor mijn gevoel goed. Ik ben tevreden over de ploeg, mijn teamgenoten, de club maar ook het samenwonen met teamgenoten maakt dat ik me hier goed voel."

Eerder verlengde Twente al de contracten van Anne Bhagerth, Daphne van Domselaar, Licia Darnoud, Maud Roetgering, Myrthe Moorrees, Renate Jansen en Sabrine Ellouzi. Ashleigh Weerden, Bente Jansen en Joëlle Smits lagen al langer vast en Ellen Jansen, en Angeline da Costa vertrekken uit Enschede. De ploeg versterkte zich voor komend seizoen al met Sisca Folkertsma, Lysanne van der Wal, Naomi Hilhorst, Tess Kleinsman en Lynn Wilms.