Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Joost Broerse
Foto: Pro Shots fullscreen

Joost Broerse van PEC Zwolle naar Utrecht: "Ik vertrek met pijn in het hart"

Geplaatst 05 jun 2018 - 16:38

Commercieel directeur Joost Broerse maakt de overstap van PEC Zwolle naar FC Utrecht. De voormalig speler was drie jaar actief in die functie en gaat die ook vervullen in de Domstad.

Broerse over zijn stap: "Ik vertrek met pijn in het hart. De afgelopen seizoenen heb ik met veel enthousiasme en energie bij PEC Zwolle gewerkt. Deze club heeft mij na mijn voetbalcarrière een unieke kans gegeven en daar ben ik met name Adriaan Visser en Gerard Nijkamp dankbaar voor."

Prachtige kans

"Nu komt er met FC Utrecht alleen een prachtige kans voorbij. Zoals vele van jullie weten ben ik woonachtig in de regio Utrecht en heb ik daar ook een verleden als voetballer. Het voelt dan ook als een goede vervolgstap na drie mooie seizoenen in Zwolle. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om de directie, medewerkers, sponsoren en supporters van de club via deze weg te bedanken, voor een prachtige periode in mijn carrière."

Spijtig

Adriaan Visser, voorzitter PEC Zwolle: "Voor onze club is het spijtig dat Joost vertrekt. In de afgelopen drie jaar heeft hij met zijn afdelingen grote stappen gezet. Ondanks dat wij Joost deze overgang van harte gunnen, is het gevoel wat dubbel want we waren graag nog met hem doorgegaan.

Opleiden en ontwikkelen

"Aan de andere kant is het een goed teken, dat naast voetballers ook directieleden en medewerkers van de club in de interesse staan van andere clubs. Dit toont aan dat wij als club in staat zijn mensen op te leiden en te ontwikkelen. Namens de directie en de medewerkers van de club, wens ik Joost alle goeds toe in het vervolg van zijn carrière en wil ik hem bedanken voor zijn bijdrage aan de verdere groei van PEC Zwolle", sluit hij af.