Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Suzanne Huurman
Foto: Pro Shots fullscreen

Clubarts Suzanne Huurman van Go Ahead Eagles naar PSV

Geplaatst 08 jun 2018 - 11:52

De supporters van Go Ahead Eagles zullen even treuren vandaag. De populaire clubarts Suzanne Huurman vertrekt naar TopSupport/PSV.

Huurman was sinds 2015 in dienst bij de Deventer club en was afgelopen seizoen ook medisch coördinator. Ze gaat aan de slag bij Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. Dat coördineert de sportmedische begeleiding bij PSV.

Geweldig mooie tijd

"Ik kijk terug op een geweldig mooie tijd bij Go Ahead Eagles", aldus Huurman op de site van Go Ahead. "Mijn eerste wedstrijden waren die tegen Ferencváros in de Europa League. Ook daarna heb ik hoogte- en dieptepunten meegemaakt, waaronder een promotie en een degradatie."

Verder ontwikkelen

"Go Ahead Eagles bood me de mogelijkheid te debuteren in het betaald voetbal en mede hierdoor krijg ik nu een unieke kans om mezelf bij TopSupport/PSV verder te ontwikkelen. Zowel als voetbaldokter bij PSV als in de functie van arts in de kliniek bij TopSupport. Tot en met 1 juli zet ik mij samen met mijn collega’s, met wie ik ontzettend prettig heb samengewerkt, in om de voorbereiding van Go Ahead Eagles op medisch vlak zo optimaal mogelijk op touw te zetten."